2016. szeptember 11., vasárnap
Sárgarépás csirkemájas fasírt
Hozzávalók:
-70 dkg csirkemell
-30 dkg csirkemáj
-3-4 sárgarépa
-1 fej vöröshagyma
-1 tojás
-2 ek. kacsazsír
-1 csokor petrezselyem
Elkészítés:
A csirkemellet késes aprítóban daráljuk meg, reszeljük le a sárgarépát és a hagymát is és az egészet keverjük össze.
A csirkemájat vágjuk apró darabokra, majd a tojással, kacsazsírral és az apróra vágott petrezselyemmel együtt keverjük össze a darált húsos keverékkel.
Egy hosszú szögletes jénait kenjünk ki zsírral és simítsuk el benne a húsos keveréket.
Először lefedve, majd anélkül süssük előmelegített sütőben közepes lángon 45-50 percig.
Címkék:
csirkemell,
darált hús,
fasírt,
foetelek,
gluténmentes,
máj
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése