2016. szeptember 11., vasárnap

Sárgarépás csirkemájas fasírt


Hozzávalók:

-70 dkg csirkemell
-30 dkg csirkemáj
-3-4 sárgarépa
-1 fej vöröshagyma
-1 tojás
-2 ek. kacsazsír
-1 csokor petrezselyem

Elkészítés:

A csirkemellet késes aprítóban daráljuk meg, reszeljük le a sárgarépát és a hagymát is és az egészet keverjük össze.

A csirkemájat vágjuk apró darabokra, majd a tojással, kacsazsírral és az apróra vágott petrezselyemmel együtt keverjük össze a darált húsos keverékkel.

Egy hosszú szögletes jénait kenjünk ki zsírral és simítsuk el benne a húsos keveréket.

Először lefedve, majd anélkül süssük előmelegített sütőben közepes lángon 45-50 percig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése