2014. február 19., szerda

Aszalt paradicsomos buci



Hozzávalók:

-25 dkg magliszt vegyesen (én kókusz, kendermag, lenmag és szezámpehelyből csináltam)
-2 tojás
-2,5 dl víz
-só, bors, oregánó, bazsalikom
-1 ek olívaolaj
-1 marék aszalt paradicsom
-2 dkg útifűmaghéj
-1 mk szódabikarbóna

Elkészítés:

Az útifűmaghéjat beáztattam a vízbe.

Ezalatt beraktam az aprítóba minden mást, és jól összekevertem. Hozzáadtam a kapott zselét, és mégegyszer jól összedolgoztam.

Sütőpapírra kicsi bucikat formáztam belőlük, a tetejükre vizes késsel bevágásokat csináltam, és még megszórtam egy kevés oregánóval.


Kb 25 perc alatt készre sütöttem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése