2017. június 14., szerda

Gyömbéres őszibarack krémleves

Tücsökbogárnál láttam ezt a hideg leves receptet és azonnal megtetszett, úgyhogy este el is készült nálunk is, mára jól ki is hűlt.

Nálam növényi tejkészítő automatában készült, de ha valakinek nincsen, simán le is lehet turmixolni és ugyanolyan finom lesz.

Hozzávalók:

- 65 dkg őszibarack
- 3 cm friss gyömbér
- 6 dl kókusztej
- 2 ek. eritrit
- 1 csipet só

Elkészítés:

A barackokat forrázzuk le, majd húzzuk le a héjukat, szedjük ki a magját és rakjuk a gépbe.

Adjuk hozzá a gyömbért, sót, édesítőt és öntsük fel a kókusztejjel.

Indítsuk el rajta a krémleves programot, és fél órán belül már készen is lesz a levesünk. Melegen is finom, de kihűtve még frissítőbb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése