2014. szeptember 27., szombat

Paleo kása, avagy tejbepapi



A mostani hűvös időben jól esik valami meleget reggelizni, így ma éppen kása készült, ezerféle képen lehetne variálni, a mai ezekből állt:

Hozzávalók:

-3 ek apró szemű kókuszreszelék
-2 ek darált mandula
-2 dl kókusztej
-1 tojássárgája
-fahéj

Elkészítés:

A kókusztejet felraktam a tűzre, majd hozzáadtam a kókuszreszeléket, mandulát és a fahéjat, pár percig főzve így, hogy jól megszívja magát.

Levéve a tűzről hozzákevertem a tojássárgát és lassan belefőztem, ügyelve rá, hogy nehogy rántotta legyen a tojásból. :)

Tetejére kókuszforgács és aszalt sárgabarack került.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése