Kesudió tej |
Külön jó hír, hogy a tesómék megleptek 1 kiló kesudióval Németországból, úgyhogy most még egy darabig még elég lesz. :)
Eddig mindegyik variáció nagyon ízlett, de eddig ez a legfinomabb szerintem, sűrű és krémes, egyáltalán nem válik ketté és alig marad utána megmaradt szűrlemény.
Hozzávalók:
-1,5 adagolópohár natúr kesudió
-1 adagolópohár kókuszreszelék
-2 ek. vaníliás eritrit
-1 ek kókuszolaj
-1 liter víz
Elkészítés:
A hozzávalókat rakjuk a növényi tej készítő gépbe, öntsük fel a jelzésig vízzel, majd indítsuk el a száraz gabonatej programot.
Ha a gép végzett már nincs is más dolgunk, csak megszűrni a tejet.
A fennmaradó szűrleményt se dobjuk ki, én általában bezacskózom és elrakom a fagyasztóba, készülhet belőle sütemény, granola, keksz úgyhogy mindenképpen érdemes megőrizni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése