Becsapós, mert a neve lehetne zöldhagymás, sült szalonnás szaftos túrókrém is! ;) Természetesen Totuból. Fincsi kence, könnyen elkészíthetően pár perc alatt.
Hozzávalók:
-20 dkg Totu
-10 dkg felkockázott szalonna
-2 ek kókuszkrém/ Totu krém extra
-2 szál zöldhagyma
-só, bors
Elkészítés:
A szalonnát kockázzuk fel, és egy kevés kacsazsíron pirítsuk meg. Amíg hűl, készítsük el hozzá a túrós keveréket.
A Totut a kókuszkrémmel és a sóval borssal keverjük simára, közben kóstolgassuk, hogy kell-e még rajta ízesíteni.
A szalonnát a zsírjával együtt keverjük hozzá, majd a hagymát a zöld részével együtt szeleteljük fel és keverjük hozzá ezt is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése