Hozzávalók:
-6 dkg szezámliszt
-5 dkg tápiókaliszt
-1,5 ek útifűmaghéj
-1 ek. lenmagpehely
-1 ek. kendermagliszt
-1 kk őrölt kömény
-2 kk só
-1 kk. szódabikarbóna
-1 dl víz
-1 ek olívaolaj
-3 tojás
Elkészítés:
A száraz összetevőket egy nagyobb tálban keverjük össze, majd adjuk hozzá a tojásokat, olajat és a vizet.
Keverjük csomómentesre majd 5-10 percet hagyjuk állni, hogy egy kicsit megszívja magát az útifűmaghéj.
Béleljünk ki sütőpapírral egy kenyérformát, majd oszlassuk el benne a tésztánkat, majd szórjuk meg a tetejét ízlés szerint magokkal, esetleg mákkal.
Előmelegített sütőben, közepes lángon 25-30 percig süssük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése