2015. december 13., vasárnap

Kókuszos-áfonyás keksz


Úgy látszik én is beálltam a sorba, és kipróbáltam ezt a kekszet, apró változtatással, tényleg pillanatok alatt elkészül, próbáljátok ki!


Számomra így eléggé hozza a régi anzac biscuit érzést, jól esik reggelire, vagy egy kávé mellé.

Hozzávalók:

-2 csomag Paleolit Éléskamra Kókuszvarázs Bögrés süti keverék
-1 tojás
-3 ek kókuszolaj
-1 marék aszalt áfonya

Elkészítés:

Egy tálkába üssük fel a tojást, keverjük hozzá a kókuszolajat, a lisztkeveréket és az áfonyát.

Pár percig hagyjuk állni, ezután formázzunk belőle golyókat, majd a tenyerünkkel lapítsuk szét.

Előmelegített sütőben, sütőpapíron süssük készre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése