2015. december 13., vasárnap
Kókuszos-áfonyás keksz
Úgy látszik én is beálltam a sorba, és kipróbáltam ezt a kekszet, apró változtatással, tényleg pillanatok alatt elkészül, próbáljátok ki!
Számomra így eléggé hozza a régi anzac biscuit érzést, jól esik reggelire, vagy egy kávé mellé.
Hozzávalók:
-2 csomag Paleolit Éléskamra Kókuszvarázs Bögrés süti keverék
-1 tojás
-3 ek kókuszolaj
-1 marék aszalt áfonya
Elkészítés:
Egy tálkába üssük fel a tojást, keverjük hozzá a kókuszolajat, a lisztkeveréket és az áfonyát.
Pár percig hagyjuk állni, ezután formázzunk belőle golyókat, majd a tenyerünkkel lapítsuk szét.
Előmelegített sütőben, sütőpapíron süssük készre.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése