2015. január 23., péntek

Olivás tonhalkrém


Ha ettetek már Pan do Mar tonhalpastát, akkor innen ismerős lehet!

Kissé savanykás, pikáns ízű tonhalkrém, de tartalmaz burgonyapelyhet, amit én kihagytam az enyémből, egy picit talán kenhetőbb lett így, de megállja a helyét! ;)

Hozzávalók:

-1 nagy tonhalkonzerv (nettó tömeg nálam 13 dkg)
-olívabogyó ( a tonhal mennyiségének fele, nálam 7 dkg)
-só, bors
-fél fej vöröshagyma
-1 gerezd fokhagyma
-olívaolaj

Elkészítés:

A tonhalról leöntöttem a sós levét, beleraktam az aprítóba, hozzáadtam az olívabogyókat, a hagymát, fokhagymát, és fűszereztem.

Attól függően, hogy mennyire szeretnénk lágyra, adjunk hozzá egy kevés olívaolajat.

Finomra turmixoltam és már kész is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése