Hozzávalók:
-1 nagy csirkemell
-1 ek kacsazsír
-1 fej vöröshagyma
-25 dkg gomba
-4 marék spenót
-só, bors
-oregánó, kakukkfű, chili
-házi paradicsomszósz
Elkészítés:
Első lépésként a kacsazsíron megdinszteltem a felkockázott hagymát, megpároltam a felszeletelt gombát, sózta, fűszereztem majd picit összeforgattam a julienre vágott spenóttal. Amíg hűlt, vékony szeletekre vágtam a csirkemelleket, és vékonyra klopfoltam.
Sóztam őket és a közepükre egy csíkban egyenletesen eloszlattam a tölteléket. Felcsavartam őket és fogpiszkálóval összetűzdeltem.
Paradicsomszósznak a házi ketchupomat használtam, kb olyan 2 dl-nyi mennyiséget.
A szósz felét és kerek jénai aljába kentem, rápakoltam a csirketekercseket, a maradékot pedig eloszlattam a tetején.
Szegény, jól össze-vissza lett szurkodva..:)
Alufóliával lefedve kb 40 percig sütöttem. Köretnek mellé párolt brokkoli és karfiolpüré volt.
Jó étvágyat hozzá! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése