Hozzávalók:
-fél fej brokkoli
-1 kisebb vöröshagyma
-negyed karalábé
-1 petrezselyemgyökér
-1 marék petrezselyem
-2 ek. mustár
-só, bors
-bacon
-1 ek. kacsazsír
Elkészítés:
A hagymát felkockázzuk és a kacsazsíron megpirítjuk, hozzáadjuk a felkockázott zöldségeket, rózsáira szedett brokkolit és felöntjük vízzel. Sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a mustárt is.
Kb fél óráig lassú tűzön főzzük, majd egy botmixerrel krémesre turmixoljuk.
A bacont apróra vágjuk és egy serpenyőben pirosra sütjük.
Tálaláskor a tetejére szórunk egy kis aprított petrezselymet és a bacont.
Egyszerű és nagyszerű! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése