2013. november 18., hétfő

Édesburgonyás kelkáposztás csirke korongok




Hozzávalók:

-1 fej vöröshagyma
-fél közepes édesburgonya apró kockákra vágva
-15 dkg kelkáposzta felvagdosva
-fél kiló darált csirkemell
-só
-fokhagyma
-1 tk paprika
-1 tk mustár
-1 ek rozmaring
-1 tojás
-2 ek. kókuszliszt



Elkészítés:

Kevés olívaolajon megpároljuk a felkockázott hagymát, majd hozzáadjuk az édesburgonyát és a kelkáposztát, és fedő alatt pár percig pároljuk.

A darált húst összekeverjük a fűszerekkel, tojással, majd mehetnek hozzá a zöldségek, jól összegyurmázzuk.

Korongokat formázunk belőle, kicsi tenyérnyieket.

Egy serpenyőben kevés vízzel fedő alatt pároljuk, majd szép pirosra sütjük az oldalait.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése