2013. november 18., hétfő
Édesburgonyás kelkáposztás csirke korongok
Hozzávalók:
-1 fej vöröshagyma
-fél közepes édesburgonya apró kockákra vágva
-15 dkg kelkáposzta felvagdosva
-fél kiló darált csirkemell
-só
-fokhagyma
-1 tk paprika
-1 tk mustár
-1 ek rozmaring
-1 tojás
-2 ek. kókuszliszt
Elkészítés:
Kevés olívaolajon megpároljuk a felkockázott hagymát, majd hozzáadjuk az édesburgonyát és a kelkáposztát, és fedő alatt pár percig pároljuk.
A darált húst összekeverjük a fűszerekkel, tojással, majd mehetnek hozzá a zöldségek, jól összegyurmázzuk.
Korongokat formázunk belőle, kicsi tenyérnyieket.
Egy serpenyőben kevés vízzel fedő alatt pároljuk, majd szép pirosra sütjük az oldalait.
Címkék:
darált hús,
ebéd,
édesburgonya,
fasírt,
foetelek,
kelkáposzta,
saláta
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése