2013. október 24., csütörtök

Avokádós csirkesaláta





Hozzávalók:

-1 közepes csirkemellfilé
-1 nagyobb avokádó
-2-3 ek. paleo majonéz
-só, bors
-kígyóuborka
-aszalt áfonya
-petrezselyem

Elkészítés:

A csirkét kicsi kockákra vágtam és kevés kacsazsíron teflonban megsütöttem. Amíg hűlt az avokádót meghámoztam és felszeleteltem.

A csirke felét beraktam az aprítóba, hozzáadtam az avokádót, majonézt, sót, borsot, petrezselymet és addig kevertem amíg krémes nem lett. Hozzászórtam egy kevés aszalt áfonyát egy egy kicsit aprítottam.

Az uborkát kockákra vágtam, és a csirke másik felével hozzákevertem az avokádókrémhez. Még egy kis petrezselyem a tetejére, és már kész is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése