Hozzávalók:
-3 dl darált mák
-1 csomag Paleolit Éléskamra Piskóta keverék
-5 M-es tojás ( nálam 4 M-s tojás +2 pici japántyúk tojás)
-3 ek. eritrit
-3 ek. kókuszolaj
-1 dl kókusztej
-1 tk. fahéj
-15 dkg magozott meggy
Elkészítés:
A tojásokat válasszuk ketté, és a fehérjéket egy csipet sóval verjük fel kemény habbá.
A lisztkeveréket, a mákot és a fahéjat egy tálban jól keverjük össze, vagy akár egy befőttes üvegben is összerázhatjuk, hogy jól elkeveredjenek.
A tojássárgáját az eritrittel, kókusztejjel, kókuszolajjal keverjük össze, majd öntsük a lisztkeverékhez.
A felvert habot óvatosan forgassuk bele, majd a piskóta tésztát öntsük egy 25*20-as, sütőpapírral kibélelt tepsibe. Szórjuk bele a meggyeket és süssük180 fokon készre 25 perc alatt.
A
Paleolit Éléskamra lisztkeverékekből könnyen és gyorsan süthetsz sós
vagy édes finomságokat a megadott receptúra szerint. A termékek
megvásárolhatók a bioboltokban, paleo üzletekben, webshopokban. A gyártó
teljes kínálatát ide kattintva érheted el
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése