2016. június 26., vasárnap

Meggyes pite


Hozzávalók:
-6 db M-es tojás
-1 ek eritrit
-6 ek víz
-2 ek kókuszzsír
-20 dkg magozott meggy
-1 csomag Paleolit Éléskamra Omlós Piskóta lisztkeverék

Elkészítés:

A tojásokat válaszd ketté és a fehérjéket egy csipet sóval verd kemény habbá.
A sárgáját 1 evőkanál eritrittel robotgéppel keverd fehéredésig. A sárgájához adj 6 evőkanál hideg vizet, 2 evőkanál olvadt kókuszzsírt, majd a lisztkeverékkel keverd simára.
A tojásfehérje habot fokozatosan adagold hozzá óvatos mozdulatokkal.
Oszlasd el benne egyenletesen a meggyeket.



Egy 25*20-as tepsit bélelj ki sütőpapírral és 180 fokon 30 perc alatt süsd készre.

A Paleolit Éléskamra lisztkeverékekből könnyen és gyorsan süthetsz sós vagy édes finomságokat a megadott receptúra szerint. A termékek megvásárolhatók a bioboltokban, paleo üzletekben, webshopokban. A gyártó teljes kínálatát ide kattintva érheted el

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése