2015. szeptember 8., kedd

Aszalt paradicsomos kenyér


Hozzávalók:

-1 csomag Paleolit Éléskamra foszlós fehér kenyér lisztkeverék
-3 tojás
-1 ek kacsazsír
-1 dl víz
-1 marék aszalt paradicsom
-1 tk oregánó és bazsalikom

Elkészítés:

A tojásokat egy tálban keverjük el a vízzel, zsiradékkal és a fűszerekkel. Az aszalt paradicsomot vágjuk kockákra és áztassuk be egy kicsit langyos vízbe.

Adjuk hozzá a lisztkeveréket és az aszalt paradicsomot, 10 percig hagyjuk állni.

Öntsük egy szilikonos vagy sütőpapíros formába, majd süssük 200 fokon 10 percig, majd további 35 percig 180 fokon. 
A kenyér mérete kb. 35 dkg lesz.
 
A Paleolit Éléskamra lisztkeverékekből könnyen és gyorsan süthetsz sós vagy édes finomságokat a megadott receptúra szerint. A termékek megvásárolhatók a bioboltokban, paleo üzletekben, webshopokban. A gyártó teljes kínálatát ide kattintva érheted el.
Ha szeretnéd, hogy kedvenc üzletedben kaphatók legyenek a keverékek, a gyártó oldalán ajánlhatod azt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése