2014. július 14., hétfő

Sárgabarackos -ribizlis clafoutis



Hozzávalók:

-5 dkg darált mandula
-5 dkg mandulaliszt
-5 dkg kókuszliszt
-1 ek kókuszreszelék
-3 dl kókusztej
-2 ek eritrit
-3 tojás
-kb 20 dkg gyümölcs vegyesen
-vanília

Elkészítés:

A tojásokat felverem, majd kikeverem az eritrittel és  kókusztejjel.

A liszteket összekeverem, majd óvatosan hozzáadom a tojásos keverékhez.

Egy kerek jénait kikentem kókuszzsírral, és beleöntöttem a tésztát.

A gyümölcsöket felaprítottam és eloszlatva rádobáltam a tésztára.



Lassú tűzön, egy ideig papírral letakarva sütöttem kb 30 percig, és érdemes megvárni amíg kihűl a tálalás előtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése