2013. október 18., péntek
Őszibarackos clafoutis (gluténmentes)
Hozzávalók:
-5 dkg darált mandula
-5 dkg rizsliszt
-25 dkg őszibarack
-2 ek. xilit
-3 tojás
-3 dl kókusztej
-1 ek kókuszreszelék
-vanília
Elkészítés:
Az őszibarackokat pár percre forró vízbe dobtam, majd meghámoztam őket, és apró kockákra vágtam.
Egy tálban felvertem a tojásokat, hozzáadtam a xilitet, vaníliát, és a kókusztejet. Lassan hozzáöntöttem a darált mandulát és a rizslisztet is és jól eldolgoztam.
Egy kerek jénait kikentem kókuszzsírral és az aljára egyenletesen eloszlattam a barack kockákat, és ráöntöttem a tésztát.
Lassú tűzön 25 perc alatt készre sütöttem.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése