2017. március 4., szombat

Zelleres-diós sült kelbimbó főzelék


Kellett egy kis bátorság ehhez a főzelékhez, mert hát valljuk be, nem ez a legszebb színű főzelék, és még kelbimbó is van benne, de kedvet kaptam hozzá, tettünk egy próbát és túléltük, sőt még jól is esett. :)

Hozzávalók:

-45 dkg kelbimbó
-10 dkg zellergumó
-1 fej vöröshagyma
-3 ek. olívaolaj
-fél tk só
-4 dl víz/alaplé
-fél kk. őrölt kömény
-3 dkg darált dió
-fél dl olaj
-chilipor
-bors


Elkészítés:

Az eredeti recept Főzelékes Feritől származik, a mennyiségeken egy kicsit változtattam, de az elkészítés menetét megtaláljátok nála. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése