2017. március 4., szombat
Zelleres-diós sült kelbimbó főzelék
Kellett egy kis bátorság ehhez a főzelékhez, mert hát valljuk be, nem ez a legszebb színű főzelék, és még kelbimbó is van benne, de kedvet kaptam hozzá, tettünk egy próbát és túléltük, sőt még jól is esett. :)
Hozzávalók:
-45 dkg kelbimbó
-10 dkg zellergumó
-1 fej vöröshagyma
-3 ek. olívaolaj
-fél tk só
-4 dl víz/alaplé
-fél kk. őrölt kömény
-3 dkg darált dió
-fél dl olaj
-chilipor
-bors
Elkészítés:
Az eredeti recept Főzelékes Feritől származik, a mennyiségeken egy kicsit változtattam, de az elkészítés menetét megtaláljátok nála. :)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése