Hozzávalók:
-8 db jó minőségű virsli
-2 tojás +1 tojássárgája a megkenéséhez
-1 csomag Paleolit Éléskamra foszlós fehér kenyér lisztkeverék
-2 ek. zsiradék
-lenmag, szezámmag
Elkészítés:
A tojásokat és a megolvasztott kacsazsírt egy villával keverjük össze, majd adjuk hozzá a lisztkeveréket és kézzel jól gyúrjuk össze. A tojások méretétől függően, ha túl száraznak érezzük, adjunk hozzá egy kevés vizet.
Osszuk a tésztánkat körülbelül kanálnyi méretű részekre, és egy szilikon lapon sodorjunk belőle gilisztákat.
Nekem úgy ment a legkönnyebben, hogy a lefektetett tésztán forgattam végig a virslit és így tekertem rá a tésztát.
Egy tojássárgát verjünk fel egy kevés sóval, és kenjük meg a hot dogok tetejét vele, majd szórjuk meg őket a magokkal, nagy szemű sóval.
Előmelegített sütőben kb 15 perc alatt süssük készre és ízlés szerinti mártogatóval tálaljuk.
A Paleolit Éléskamra lisztkeverékekből könnyen és gyorsan süthetsz sós vagy édes finomságokat a megadott receptúra szerint. A termékek megvásárolhatók a bioboltokban, paleo üzletekben, webshopokban. A gyártó teljes kínálatát ide kattintva érheted el.
Ha szeretnéd, hogy kedvenc üzletedben kaphatók legyenek a keverékek, a gyártó oldalán ajánlhatod azt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése