Nagyon régóta szerettem volna már ismét rákot enni, és szinte csorgott a nyálam amíg készült!
Hozzávalók:
-1 csomag választott méretű garnélarák
-1 marék friss petrezselyem
-1 ek kacsazsír
-1 citrom kifacsart leve
-fokhagyma
-só, bors
-1 nagy cukkini, spagettire vágva
-só
-kacsazsír a sütéshez
Elkészítés:
A cukkinit a spirálozóval spagettire vágtam és egy serpenyőben megpároltam.
A rákokat felolvasztottam.
Egy serpenyőben a kacsazsírra rátettem őket, hozzáadtam a citromlevet, fokhagymát, sóztam, borsoztam és hozzáadtam a petrezselymet.
Pár perc alatt készre sütöttem, bár azért meglepett hogy mennyi víz volt a rákokban, szerintem a harmadukra csökkent a méretük.
De attól függetlenül fincsi lett! Nem a méret a lényeg! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése