Alap
2 csésze apróra vágott rebarbara
1 csésze felkockázott cukkini
2 ek xilit
1/2 ek fahéj
1/2 tk szerecsendió
Morzsa része:
fél csésze apróra vágott dió
fél csésze aprított napraforgómag
1/4 csésze kókuszreszelék
1/4 csésze mandulaliszt
2 ek xilit
1/2 tk fahéj
1/2 tk szerecsendió
csipet só
1/3 csésze kókuszolaj
Elkészítés:
A rebarbarát és a cukkinit felkockázzuk apróra.
Hozzáadjuk a fűszereket, és a xilitet, majd jól összekeverjük.
A morzsához a magokat aprítjuk, majd minden hozzávalót összekeverünk.
Egy közepes jénai aljára eloszlatjuk a gyümölcsös réteget, majd rámorzsázzuk a tetejére valót.
Előmelegített sütőben 25 perc alatt készre sütjük, közepes lángon.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése