2014. május 3., szombat

Rebarbarás morzsás süti



Alap

2 csésze apróra vágott rebarbara
1 csésze felkockázott cukkini
2 ek xilit
1/2 ek fahéj
1/2 tk szerecsendió

Morzsa része:

fél csésze apróra vágott dió
fél csésze aprított napraforgómag
1/4 csésze kókuszreszelék
1/4 csésze mandulaliszt
2 ek xilit
1/2 tk fahéj
1/2 tk szerecsendió
csipet só
1/3 csésze kókuszolaj

Elkészítés:

A rebarbarát és a cukkinit felkockázzuk apróra.


 Hozzáadjuk a fűszereket, és a xilitet, majd jól összekeverjük.


A morzsához a magokat aprítjuk, majd minden hozzávalót összekeverünk.


Egy közepes jénai aljára eloszlatjuk a gyümölcsös réteget, majd rámorzsázzuk a tetejére valót.

Előmelegített sütőben 25 perc alatt készre sütjük, közepes lángon.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése