Nagyon egyszerű, és ahogy a magok megpirulnak a mézben hmmmm:)
Hozzávalók:
10 dkg mandula
5 dkg dió
3 dkg kókuszreszelék
3 ek. szezámmag
3 dkg aszalt áfonya
6 dkg tökmag
6 dkg napraforgó mag
3 ek lenmag
10 dkg méz
2 dkg kókuszzsír
A diót és a mandulát egy picit aprítottam és összekevertem a többi maggal.
A mézet egy kis tálkában megolvasztottam a kókuszzsírral együtt, és hozzákevertem a magokhoz, nagyon jól összeragasztja őket és a kis szezámmagok sem esnek le az aljára.
Egy sütőpapírral (jelen esetben alufóliával) kibélelt jénaiba oszlattam el, és kb 20 perc alatt készre sütöttem. Közben árad a grillázs illat a konyhában! :)
Hagyjuk kihűlni nagyjából, ahogy hűl úgy szilárdul,ha már kicsit keményebb könnyebb vágni. Ami esetleg lemorzsolódott belőle, aztán müzlinek vagy muffin tetejére felhasználhatjuk.
Próbáljátok ki, ezt megéri!! :)
Juuuj, nincs benne mazsola :O Hiba! :D
VálaszTörlés